Wan Kuzain: Football Wonderkid

Fabregas Video clip Ranking: four / 5

  • By nurulizati96, May 2, 2012 @ 8:21 pm

    this player malaysia old 12

  • By Jamiemassie43, May 2, 2012 @ 8:32 pm

    What a player!

  • By RichaRoy84, May 2, 2012 @ 9:08 pm

    kita ada Ramli kan skng main kat MU…pegi la ambik dia..
    biarkan “messi” ni kat USA….

  • By firmanajie1, May 2, 2012 @ 9:50 pm

    search for tristan alif naufal video on youtube

  • By krish3092, May 2, 2012 @ 9:53 pm

    fuck u

  • By firmanajie1, May 2, 2012 @ 10:29 pm

    saya tak yakin dengan nasionalisme orang malaysia. kemerdekaan saja dikasih & rela berada di bawah bayang2 inggris. indonesia? jangan tanya… amerika pun dilawan jika mengganggu…

  • By namadilla, May 2, 2012 @ 10:55 pm

    biar dia nk dok mana skali pun.. yang penting kita sokong dia, xkira dia main utk siapa.. sampai masa, dia balik gak…. toksah ler nk bising2….

  • By mrankhrm, May 2, 2012 @ 11:53 pm

    ye bang, berlambak bakat kat malaysia ni. tapi kan, dlm lambak2 tu asal pasukan malaysia ni ayam2 je kalau nak dibandingkan dgn gergasi lain? tu maksudnya nak carik bakat bukan senang, ni da jumpa wan kuzain jgn dilepaskan… igt lg BAKAT shaun maloney? da jadi BAKAT scotland skang…

  • By kejoryob, May 3, 2012 @ 12:02 am

    budak ni boleh pergi jauh teruskan usaha anda tak kisah lah dia nak wakil negara mana pun itu hak dia..

  • By normztron1995, May 3, 2012 @ 12:54 am

    die main utk club ape

  • By bantayan999, May 3, 2012 @ 1:35 am

    looks like Messi.. 

  • By bantayan999, May 3, 2012 @ 1:57 am

    nak tak dia bantu malaysia?

  • By billyellis9, May 3, 2012 @ 2:04 am

    He is a clever kid to pull all that of at his age. If he keeps at it with that enthusiasm he will be awesome that’s for sure.

  • By thespecolan, May 3, 2012 @ 2:20 am

    bagus..harap harap terus jadi terkenall..jangan separuh jalan.

  • By Jimipedia, May 3, 2012 @ 3:18 am

    Jangan balik, buang talent je. Nanti jadi Akmal Rizal, superb di France tapi Malaysia panggil balik habis rosak sebab campur dengan pemain lain yang takde disiplin. Lagipun FAM bukan menghargai talent pun. Cuma tahu bersorak bila sorang dua player yang bagus, tapi bukannya nak bangunkan bola sepak di Malaysia. Dulu kita setanding/lebih hebat dari Korea dan Jepun, sekarang habuk pun takde. Sabar? Dah berpuluh tahun, masih takde perubahan pun.

  • By KyLe2492, May 3, 2012 @ 3:52 am

    kasi dia main dengan kelab europe yang lain macam Belgium ke, Denmark ke at least dalam beberapa tahun. Then, baru boleh join EPL sambil wakil Malaysia.

  • By jamiLaVida, May 3, 2012 @ 4:32 am

    kalo nk tgk die maen utk klab bpl sambil wakil malaysia, mmg xkn brlaku, psal dkat england, ade quota utk amek player oversea kecuali penduduk european. player selain EU kne ranking atas 80 utk maen dkat bpl. kalo liga spain ngn itali, ade limit dalam 3 player no EU sahaja.. so dalam mse ni, Malaysia kne maen kasi qualify dlm world cup, baru leyh tgk player negara maen kat kelab2 ternama..

  • By shouqiaieman, May 3, 2012 @ 5:14 am

    hahah
    

  • By shouqiaieman, May 3, 2012 @ 5:40 am

    sokong kau doh

  • By ruminchi, May 3, 2012 @ 5:45 am

    kuzac4, where you guys located

  • By akifkhairi, May 3, 2012 @ 5:49 am

    Pihak FAM.. Cepat bertindak jika anda xnak terlepas bakat darah muda.. sekarang di Malaysia pn dah ade akademik.. die masih muda.. pilihan sume mak ayah die yg jage.. jgn jadi cerita anak tanggang titus james tu.. die tu nak jadi thierry henry kononnya..

  • By elyna3648, May 3, 2012 @ 6:02 am

    actually budak ni nak main kat mane pun suke aty die lah..but,kalau footballstar kat luar negara,walau sehebat mana pun dia tu,tapi mewakili negara yang lemah mereka berbangga dan berbesar hati atas kesedaran semangat NASIONAL..macam budak Titus James tu,lupa daratan dan negara punya fasal,ingat hebat sangat last2 di tendang merata-rata sekarang ni main tuk divisyen berapa ntah,jadi simpanan..tuhan boleh tunjuk..=)

  • By TheKlboy123, May 3, 2012 @ 6:13 am

    teruk betul ko 1212 naked hak dia la ko bukan mak bapak dia

  • By acapcami, May 3, 2012 @ 6:14 am

    Hey, have you sent this to any football teams?

  • By anoahalias, May 3, 2012 @ 7:05 am

    tunggu budak ni kene rokok dunhill dan nasi lemak. 

Other Links to this Post